ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Σχετικά με εμάς

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός “Γραβάνης”, αποτελεί ένα σύγχρονο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης που εδρεύει στην Ελεούσα,  του δήμου Ζίτσας στα Ιωάννινα.

Από το 1999 δραστηριοποιείται στο χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης, από το 2004 λειτουργεί ως Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο Πληροφορικής και από 2010 έχει αδειοδοτηθεί ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων, ενώ από το 2017 ανήκει στα Κέντρα  Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), κατάλληλο και για πρόσβαση ΑΜΕΑ, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης και κορυφαία ποιότητα διδασκαλίας. 

Το 2019 επεκτείνει τις δραστηριότητες λειτουργώντας τη πρώτη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος  με έδρα στην Ήπειρο, αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων παρέχοντας αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο, Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας Κρεοπώλη. 

Το εκπαιδευτικό προσωπικό μας αποτελείται από Πτυχιούχους έμπειρους καθηγητές, με Πιστοποίηση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων  παρέχοντας εξειδικευμένη γνώση, νέες ιδέες και πρωτοποριακές μεθόδους εκπαίδευσης, με ένα κοινό σκοπό: Την προσωπική και ακαδημαϊκή επιτυχία όλων των σπουδαστών μας κάθε ηλικίας.

Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες του κέντρου μας καλύπτουν εκπαιδευτικές ανάγκες τόσο των παιδιών, των εφήβων και των νέων όσο και των ενηλίκων, μέσα από την παροχή ενός πλήθους εξειδικευμένων προγραμμάτων μάθησης δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως. Παρέχουμε: 

Μαθήματα Ξένων Γλωσσών για παιδιά 

Ταχύρρυθμα προγράμματα απόκτησης Πτυχίου Ξένης Γλώσσας για ενήλικες (με Αναγνώριση ΑΣΕΠ) 

 Μαθήματα και Πιστοποίηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Εcdl) για τον ΑΣΕΠ

 Σεμινάρια επιδοτούμενα για ανέργους – voucher

 Σεμινάρια αμοιβόμενα για εργαζόμενους

Σεμινάρια μοριοδοτούμενα για Εκπαιδευτικούς & Δημοσίους Υπαλλήλους 

Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Πτυχία εξ’ Αποστάσεως Αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Κρεοπωλών (Αναγνωρισμένη από το ΥΠ.Α.Α.Τ).

Έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας της δια βιου μάθησης, δουλεύουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια για να επιτύχουμε τα μέγιστα μαθησιακά αποτελέσματα. 

 

 

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Το Σύστημα Διαχείρισης ποιότητας του ΚΕΚ Γραβάνη, έχει αξιολογηθεί και βρέθηκε ότι η τηρεί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001: 2015 με πεδίο εφαρμογής: “Εκπαίδευση, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Υλοποίησης Εξ’ Αποστάσεως Εκπαίδευση”

6 Λόγοι για να μας επιλέξετε

1. Ολιγομελή & Ομοιογενή Τμήματα.

Ειδικά τμήματα ενηλίκων

 

2. Ενισχυμένο πρόγραμμα σπουδών & Δωρεάν επιπλέον υποστήριξη

3. Διαπροσωπική Ενημέρωση γονέων & άμεση επικοινωνία με τους σπουδαστές μας.

4. Καινοτόμα Προγράμματα Εκπαίδευσης & Κατάρτισης.

5. Έμπειροι Καθηγητές. Σωστή προετοιμασία.

Υψηλά Ποσοστά Επιτυχίας στις Εξετάσεις!

6. Επίσημο Συνεργαζόμενο Κέντρο Διακεκριμένων Οργανισμών.